Go to Top

California Tan

California Tan er en af verdens største producenter af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning og har placeret sig som en af verdens mest anerkendte producenter når det gælder kvalitet, effekt og kundetilfredshed.

California Tan får ikke kun huden til at se flot brun ud, den efterlades også plejet og fugtet takket være den professionelle formel med fugtgivende ingredienser og vitaminer som bl.a. aloe vera og E-vitamin.
Selvbruneren består hovedsageligt af det aktive stof Dihydroxyacetone (DHA), som er kendt for at være det bedste stof til brug i selvbrunere. DHA er et naturligt sukkerstof, som har været anvendt i kosmetikindustrien i mere end 30 år. DHA reagerer med proteinstofferne i de døde celler i overhuden, hvorved huden bliver brun. DHA er uskadeligt, og generelt har man ikke kunne påvise nogen skadelig virkning ved brug af selvbruner – modsat fx. solariebrug.

Kig forbi klinikken og prøv de lækre produkter.

86_RG_Sunless_1

Gode råd til hvordan du opnår det perfekte resultat med selvbruner!!

  • Peel grundigt dit ansigt og hele kroppen inden du bruger selvbruner, dette giver et flottere og længervarende resultat.
  • Undgå at kommer bodylotion på samme dag.
  • Farven kan godt smitte en smule af, så vi anbefaler at have løst mørkt tøj på efter du har påført selvbruner.
  • Produktet skal helst virke i min. 8 – 12 timer, før du bader, og først herefter har du det flotte resultat, som holder i ca. en uge.
  • Undgå at vaske hænder, da dette kan give et ujævnt resultat.
  • Brug bodylotion hver eneste dag, for at holde din hud fugtig, så holder farven sig flotter. Vi anbefaler vores EXTENDER fra California Tan, som også forlænger farvens holdbarhed.
  • Når du har været i bad, så tør kroppen forsigtigt, og ikke gnid med håndklædet.