Go to Top

Spray Tan

California Tan er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning. California Tan har placeret sig som en af verdens mest anerkendte producenter når det gælder kvalitet, effekt og kundetilfredshed og derfor har vi netop valgt dette i klinikken og vi elsker det.

Med California Spray Tan kan du være solbrun året rundt uden at udsætte dig selv for solariets ødelæggende stråler. Du får en naturlig og superflot solbrun kulør – på under 5 minutter! Fra du går ind til du er ude igen max 15 min.

California Tan sunless indeholder via BRONZEEXTEND en unik kombination af DHA og det naturlige produkt Erythrulose, som giver en flot jævn farve, samt Aloe Vera, der sikrer, at huden samtidig plejes og ikke udtørrer. Bronzeren giver tillige øjeblikkelig effekt. Vi har en medium og dark farve (med bronzer) samt en dark (uden bronzer). Sammen finder vi ud af hvilken farve du skal have. BOOK HER

Caltanheader3948x433

Priser
Normalpris 250,-
Torsdagspris 175,-
Ny ULTRA DARK farve – til dig der vil være en smule mere brun – den smukkeste mørke farve  +50,-

 

Klippekort Ønsker du at vedligholde den flotte brune farve regelmæssigt, kan du med fordel købe klippe kort! Kan bruges alle uges dage 🙂

5 klip (spar 250,-) 1000,-
10 klip (spar 750,-) 1750,-

BOOK HER

Vigtigt inden din spray tan behandling

Peel hele kroppen og ansigtet grundigt dagen inden behandlingen. Det er meget vigtig for at få et fint ensartet resultat og det gør at farven holder længere.

Undgå creme og parfume hvis der er mindre end 2 timer til din behandling

Barbere du dig, skal dette gerne gøres dagen inden. Undgå at gøre det lige efter.

Tag mørkt og løstsiddende tøj med til efter

Vent min 6 timer efter behandlingen med at gå i bad. Farven fortsætter med at virke i 24 timer – så gå i bad når du synes du har fået den ønsket farve.

Undgå at svede før, til efter du har været i bad første gang efter spray tan

Fugt huden rigtig godt efterfølgende (fra du har været i bad efter beh.) for at forlænge den flotte farve. Vi anbefaler California Tan Extender eller Gradual Lotion.